Vores vision og mission

Nordic Medicares vision udtrykker vores ambition og dermed hvad Nordic Medicare vil være og hvad Nordic Medicare vil opnå. Den er et udtryk for, hvorfor Nordic Medicare eksisterer i social- og sundhedsvæsnet.

Vores mission er et udtryk for hvordan vi opnår visionen. Den er et udtryk for, hvorledes Nordic Medicare eksisterer i social- og sundhedsvæsnet.

Vision

Nordic Medicare er en førende virksomhed, indenfor social- og sundhedsvæsnet, som leverer integrerede og bæredygtige løsninger, der løfter sundhedssektoren i nutid og fremtid.

Vi muliggør en positiv udvikling i social- og sundhedsvæsenet og stræber efter at afbalancere de økonomiske, sociale og miljømæssige virkninger af vores løsninger. Dette gør vi gennem visionen om at ”skabe et bedre social- og sundhedsvæsen

Mission

Nordic Medicare eksisterer for at bidrage med langsigtet og permanent udvikling i kvalitet, service og innovation indenfor social- og sundhedsvæsnet. Dette gør vi gennem missionen om at ”levere højere kvalitet, bedre service og banebrydende innovation inden for bestemte områder af social- og sundhedsvæsenet.”

Kontaktformular


    Tak for din henvendelse.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Med venlig hilsen Nordic Medicare