Hvem er vi

Hos Nordic Medicare driver vi tidsbegrænsede udbudsklinikker, i lægedækningstruede områder og samarbejder med speciallæger i almen medicin om at drifte permanente partnerskabsklinikker indenfor almen praksis. Vi varetager årligt mere end 350.000 konsultationer og har på nuværende tidspunkt ansvaret for mere end 85.000 patienter tilknyttet vores udbuds- og partnerskabsklinikker lokaliseret i alle fem regioner.

Herudover tilbyder vi rekrutteringsydelser til sundhedssektoren i hele Norden.  Vi servicerer mere end 300 kunder og formidler et stort antal vikariater samt fastansættelser af sundhedspersonale. Dette gør vi ud fra en omfattende kandidatdatabase, hvori alle kandidater har gennemført et kvalitetssikringsprogram. Som kunde hos Nordic Medicare er man derfor garanteret et stort udbud af fagligt kompetente læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale. Vi er endvidere, i 2020, kåret som eliteleverandør af Udbudsvagten, hvilket betyder at Nordic Medicare er blandt de en procent største leverandører til det offentlige social- og sundhedsvæsen.

Slutteligt leverer vi IT-løsninger til sundhedssektoren, produktudviklet i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Dette gør vi naturligvis med udgangspunkt i myndighedskrav til sikkerhed, brugerautorisation, logning af bruger interaktioner og data opbevaring mm.