Mød vores direktører

Hos Nordic Medicare har vi tre direktører, med hver deres faglige speciale- og kompetenceområde.

Christian Riewerts, cand.merc.
Adm. direktør i Nordic Medicare

christian@nordicmedicare.eu

Christian er adm. direktør i Nordic Medicare. Forinden Christian etablerede Nordic Medicare, i 2007, var han i en årrække tilknyttet en af Danmarks største entreprenørvirksomheders afdeling for strategi og forretningsudvikling. Christian er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School og har en B.Sc. i Economics and Business Administration samt en M.Sc. i Economics & Marketing.

Niels H. Riewerts Eriksen, speciallæge
Sundhedsfaglig direktør i Nordic Medicare

niels@nordicmedicare.eu

Niels er sundhedsfaglig direktør i Nordic Medicare. Niels er uddannet speciallæge og har i mange år arbejdet i Danmark som henholdsvis overlæge, centerchef, forskningschef og medicinsk direktør. Niels har i en 10-årig periode arbejdet i Estland, Letland, Litauen og Rusland med sundhedsprojekter for det Danske Sundhedsministerium og Nordisk Ministerråd. Endvidere har Niels gennem tretten år undervist i to kursusrækker for Lægeforeningen.

Jakob Johansen, læge
Lægefaglig direktør i Nordic Medicare

jsj@nordicmedicare.eu

Jakob er vores lægefaglige direktør. Jakob er uddannet læge og har de seneste 7 år arbejdet som hospitalslæge på henholdsvis Bispebjerg og Herlev Hospital. Jakob har i mere end 10 år været tilknyttet Herlev Hospitals Kræftafdeling, hvor han har deltaget i forskningsprojekter samt behandlet kræftpatienter.

Kontaktformular


    Tak for din henvendelse.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Med venlig hilsen Nordic Medicare